Bijuterii scrise de mana

De obicei nu tanjesc la obiectele pe care le poarta altii. Si asta nu pentru ca nu ar fi multe dintre ele foarte frumoase, ci pentru ca in momentul in care le vad pe cineva cunoscut le consider imediat parte integranta din respectiva persoana.

Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul pandantivului creat de Ramona Barbu pentru prietena mea Olivia. Literele aurite care se unduiau atragator pe bluza ei formand cuvantul “popular” m-au facut sa tanjesc la o eticheta personalizata care sa-mi poarte pseudonimul – “Lolita”. Insa problema era ca respectiva bijuterie fusese un cadou. Am avut totusi noroc. Entuziasmul cu care ea a fost primita de toti cei cu care se intalnea Olivia a convins-o pe Ramona ca a descoperit reteta perfecta cu care sa inceapa o mini-afacere de suflet. Si cum orice bijuterie are nevoie de un loc de cinste in care sa fie expusa, Ramona a primit in dar de ziua ei domeniul cuvinteaurite.ro pe care posteaza bijuteriile proaspat faurite impreuna cu povestile lor.

De aici poti comanda si tu un astfel de pandantiv impreuna cu lantul sau auriu la pretul de 50 de lei. Iar pentru ca baietii incepusera sa-si doreasca ceva similar, Ramona a inceput sa creeze special pentru ei cuvinte argintii, prinse pe fir de piele negru.

Text: Diana Marasoiu