Modele inedite pentru colectionarii de ceasuri

De fiecare data cand aleg un cadou incerc sa gasesc un obiect in serie limitata. Si cum lucrurile noi au preturi pe masura, de obicei merg pe la targurile vintage din Capitala. Cum in ultima perioada am fost prinsa cu treburi si nu am mai iesit atat de des, am cautat cadoul perfect pentru o prietena pe site-ul American Apparel (americanapparel.net). Nu mica mi-a fost mirarea sa descopar acolo o sectiune de ceasuri retro cu preturi prietenoase si modele foarte interesante. Printre marcile de acolo se numara Casio, Swatch, Orient sau Seiko si imi este destul de greu sa ma decid asupra variantei castigatoare.

Preferatul meu este ceasul Swatch cu bratara cu spini – tine loc in acelasi timp si de floare (trandafir) si de cadou, si se potriveste cu personalitatea usor intepatoare a amicei mele. Pe de alta parte, sunt sigura ca ar aprecia si modelul cu desenele lui Piero Fornasetti sau cel cu Work Inc.

Cum vara aceasta influentele mexicane  si-au facut aparitia pe catwalkurile de moda, ma gandesc ca ar fi o solutie interesanta ceasul cu cactus. Prietenei mele ii plac foarte mult bijuteriile aurii si de aceea ma gandesc ca modelul Orient sau cel Timeco ar putea fi pe gustul ei…

Daca niciunul dintre aceste modele de ceasuri retro nu ti-au facut cu ochiul, te sfatuiesc sa arunci un ochi pe aceste variante biodegradabile.  Costa doar 119 Ron si au niste culori incantatoare!

Text: Diana Marasoiu, Foto: americanapparel.net