Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti faci o selectie de rujuri pe care sa le porti pe zile si sa respecti lista cu strictete? Practic, sa iti construiesti machiajul in jurul unor rujuri de primavara in culori stralucitoare si intense!

rujuri de primavara

Fix de ziua mea, am primit o surpriza din partea L`Oreal – rujurile Color Riche Shine, in sapte nuante intense, stralucitoare si dulci – practic perfecte pentru primavara. Exista o signura problema – afara era viscol si undeva la -5 grade. Ce sa mai, era iarna fix in mijlocul primaverii!

Cand am vazut ca sunt sapte nuante diferite, am decis sa aduc eu primavara, macar in look si make-up daca afara nu se poate. Asa ca am decis sa port un ruj diferit, in ordinea in care erau asezate, de fiecare data cand ma machiez. Experimentul meu a durat 14 zile (pentru ca nu m-a lasat sufletul sa ies in fiecare zi geroasa din casa si nici nu port machiaj zilnic). Ori de cate ori m-am machiat, am folosit un ruj diferit din colectia Color Riche Shine – practic, jumatate din munca mea era deja facuta, pentru ca stiam de la inceput care va fi nuanta rujului pe care il voi aplica.

Mai departe, te invit sa descoperi sapte rujuri de primavara pe care le-am incercat, le-am purtat in ordine si mi-au schimbat starea de spirit: