produsele ayurvedice

Stiinta vietii, medicina traditionala indiana, cel mai vechi sistem de tratament din lume, practici medicale menite sa ajute trupul si sufletul – iata doar cateva definitii pe care le-am gasit pentru Ayurveda la o simpla cautare pe internet. Am auzit in ultima perioada vorbindu-se tot mai mult de acest concept, dar mai ales de produsele ayurvedice, care au o multime de beneficii pentru frumusete. Iata ce m-a convins sa le trec pe lista mea de cumparaturi.

Nu am reusit pana acum sa ajung in India, desi imi doresc mult, insa am savurat povestile prietenilor mei care au fost acolo si care s-au intors schimbati. In bine! Calatoria a insemnat, pentru fiecare in parte, o experienta aparte. Pe langa suferintele si lipsurile de natura emotionala, la care doar timpul si cautarile personale au gasit remedii, acestia mi-au povestit de multitudinea de produse care se gasesc in Orient – uleiuri si creme – care le ajuta pe indience sa isi pastreze pielea hidratata si parul matasos si sa fie frumoase chiar si la varste inaintate, fara bisturiu. Care e secretul lor? Produsele ayurvedice!

De ce sa alegi produsele ayurvedice Bipha

Imi doresc mult sa scriu despre beneficiile produselor ayurvedice, mai ales ca, din diferite motive, nu pot sa ajung in viitorul apropiat in India, asa ca acestea reprezinta o modalitate de a lua contactul cu o alta civilizatie. Traind intr-o lume agitata, ma simt tot mai deconectata de la sinele autentic, cred ca orice om al zilelor noastre se regaseste in acest scenariu, si deseori ma trezesc prinsa in mrejele tehnologiei. Totul se intampla pe repede inainte, pe graba, intr-un ritm ametitor. Uneori, simt nevoia sa ma rup de toti acesti stimuli si sa regasesc bucuria de a savura un peisaj din natura, de a trai momentul prezent, de a reflecta la imensitatea de forme si culori care se afla in jur. Dar mai ales de a lasa imaginatia sa pluteasca in universul aromelor indiene, o adevarata delectare pentru simturi.„Beautiful.Natural.YOU“ insumeaza filosofia dupa care se ghideaza cosmeticile ayurvedice aflate in portofoliul Bipha Ayurveda Romania, adica frumusete, naturalete si un echilibru perfect intre interior si ceea ce se vede la exterior. Acestea au ingrediente obtinute din surse vegetale, doar din plante traditionale ayurvedice recunoscute, pentru ca, dincolo de functionalitatea unor produse de ingrijire si de infrumusetare, interactiunea cu mediul inconjurator si cu cosmeticele care contin ingrediente naturale este o experienta vindecatoare nu doar pentru trup, ci si pentru suflet.

O calatorie a simturilor catre sinele autentic

De-a lungul timpului, indienii au avut convingerea ca trupul este un templu. S-au inchinat Pamantului si elementelor sale, intelegand legatura speciala natura-sanatate-frumusete. Ritualurile de frumusete ayurvedice au inclus tratamente cu ulei, acesta regasindu-se in tot ceea ce a insemnat ingrijirea pielii, chiar si in igiena dentara. Pamantul adaposteste fiecare forma de viata pe care o cunoastem si este important sa il simtim, sa ii multumim pentru ceea ce ne ofera, sa il protejam. Produsele ayurvedice Bipha contin uleiurile extrase din plantele indiene, ele nu doar ca ma ajuta sa am o piele frumoasa si un par matasos, dar au un efect relaxant incredibil.

Nu toti puteam ajunge in India sa avem acces direct la invataturile stravechi, dar putem sa facem mici schimbari in stilul nostru de viata, care sa aiba la baza filosofia acestui popor care pune in prim plan natura: sa observam plantele care ne inconjoara, sa le protejam, sa fim constienti si recunoscatori de darurile primite, sa folosim produse care ajuta mediul si pastreaza din proprietatile ingredientelor naturale.

Mai multe informatii despre produsele ayurvedice Bipha gasesti aici.

Foto: Guliver