manichiura pink touch

O manichiura nu e doar o carte de vizita si un accesoriu, ci si o modalitate de a milita pentru o idee de care esti atasata sau care poate schimba lumea. Eu, luna aceasta, am ales manichiura Pink Touch, o combinatie importanta nu doar la nivel estetic, ci si pentru sanatate!

Stiu cat de frumoasa si eleganta este o manichiura cu oja rosie, dar si cat de vesele sunt unghiile in nuante tari, precum roz, albastru sau verde. Imi plac culorile, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, insa mereu am impresia ca nu mi se potrivesc mie, ca le asortez greu si ca trebuie sa am o anumita stare atunci cand imi fac manichiura astfel incat sa aleg o nuanta intensa.

Totusi, in aprilie am decis sa port roz!

„– Vai, dar ce unghii ai! Ti-ai facut unghiile cu o culoareeee, ce unghii roz ai, de cand porti tu roz?“, asa au sunat, in mare, toate reactiile celor din jurul meu. Deja de o saptamana si ceva port unghiile roz. Manichiura de primavara are culori vesele, dar aceasta are si un mesaj important!

De ce am ales sa port roz toata luna aprilie?

Port roz, intreaga luna aprilie, pentru ca vreau sa imi reamintesc mie, dar si celor care imi vad manichiura, cat de important este controlul periodic al sanilor.

Melkior impreuna cu Fundatia Renasterea au creat manichiura Pink Touch. Mai exact, un kit de manichiura care sa le reaminteasca femeilor cat de importanta este auto – examinarea lunara a sanilor si efectuarea controalelor medicale periodice (ecografie, mamografie si consult mamar).

Iti poti realiza si tu manichiura Pink Touch la tine acasa, cu ajutorul kitului pe care il gasesti in magazinele Melkior. El contine o oja intr-o nuanta intensa de roz, o oja intr-o nuanta de roz pal – nude, un lac pentru stralucire, stickerele cu funda roz si un mic ghid de instructiuni de palpare a sanilor.

Mai mult decat atat, oricine poarta aceasta manichiura primeste o reducere de 15% pentru o mamografie in Centrul Medical de Excelenta Renasterea.

manichiura pink touch
Kit Pink Touch, Melkior, pret in magazin

Daca vrei sa ai unghii rezistente, incearca si un Tratamente pentru unghii cu gelatina – ideale pentru o manichiura perfecta!

FOTO: PR