gene lungi si curbate

Chiar daca multe persoane par cucerite de ele, eu nu sunt fan gene false. Mi se pare ca acest trend a fost prea mult exploatat, mai ales in ultima perioada, iar de multe ori rezultatul ma duce gandul la o frumusete artificiala. Exista o alternativa la extensiile de gene, una care te ajuta sa le valorifici pe cele din dotare, astfel incat sa te poti bucura de gene lungi si curbate timp indelungat: laminarea genelor.

Trebuie sa mentionez din start ca am testat de mai multe ori laminarea genelor, o tehnica non-invaziva, si de fiecare data am fost foarte multumita de rezultate. Am folosit mult mai rar mascara, deoarece mi-a placut ca am gene lungi si curbate in mod natural. In plus, dupa aceasta procedura, care presupune aplicarea mai multor substante care intaresc firele de par si le ajuta sa se regenereze, mi-au crescut multe fire mici si genele mele nu au mai cazut la fel de des.

Cum am aflat de laminarea genelor

Cea care mi-a vorbit de laminarea genelor pentru prima data a fost Luminita Ivanici, de la Make-up Cafe. De fapt, eu am intrebat-o cum de are gene asa frumoase, fara sa isi aplice mascara, si ea mi-a povestit de aceasta procedura. Am avut emotii la prima sedinta, chiar daca Alina Georgiana Popa, care s-a ocupat de laminare, mi-a explicat fiecare etapa in parte. De atunci, o data la jumatate de an, recurg la aceasta procedura si sunt foarte incantata de cum arata genele mele.

Un tratament special pentru gene lungi si curbate

Dupa procedura de laminare, cand folosesc un strop de rimel, rezultatul este WOW si nu o data mi s-a intamplat sa fiu intrebata unde mi-am pus gene false cu aspect natural. Asa ca de fiecare data o iau de la capat si povestesc tuturor de laminarea genelor, pentru ca asa am reusit sa am gene lungi si curbate, fara a testa neplacerile care vin la pachet cu extensiile de gene. „Laminare genelor este potrivita tuturor femeilor care vor sa aiba gene naturale mai bogate, mai curbate si mai lungi, procedura fiind imperios necesara persoanelor ce au avut extensii de gene timp indelungat si se afla in pauza (plantatia se rareste dramatic in urma extensiilor de gene fir cu fir) sau in cazul genelor scurte si/sau drepte“, explica Luminita Ivanici. Si tot ea este cea care mi-a explicat avantajele unei astfel de proceduri: „alungirea firelor de par, ingrosarea firului natural cu 30%, obtinerea unui aspect de gene voluminoase, pigmentarea firului natural de par, curbarea genelor, protectia si intarirea genelor“.

La cat timp se face aceasta procedura

Este bine sa stii ca se recomanda ca laminarea sa fie facuta o data la doua luni, timp de trei sedinte consecutiv, si apoi se recomanda sedinte de intretinere o data la jumatate de an.

Daca vrei sa descoperi mai multe detalii despre laminarea genelor, gasesti aici informatii.

De asemenea, te poate interesa si: Ce este laminarea genelor si cum decurge o astfel de procedura.

Foto: arhiva Make-up Cafe