Tefal Ingenio - inspira-te, creeaza, gateste!

Sa gatesti nu a fost niciodata mai simplu! Iesi din banalitate! Vara aceasta redescopera placerea de a gati cu gama Tefal Ingenio ce readuce savoarea in bucataria ta.

Intre 15 iunie si 9 august 2017, vino in hypermarket-urile Carrefour, magazinele Billa sau supermaketurile Market si Express si, la fiecare 10 lei cheltuiti, primesti un punct de loialitate pe care il transformi in reduceri la gama de vase de gatit Tefal Ingenio! Refresh your cuisine!

 Recomandarea Jamilei pentru o vara delicioasa? Musaca de vinete preparata in tigaile Ingenio, cu maner inteligent.

Cu fiecare 5 puncte acumulate poti achizitiona tigaile si cratitele din gama cu o reducere de 50%, iar cu doar 1 punct te bucuri de aceeasi reducere la achizitionarea manerului detasabil si a capacelor ermetice! Lipeste punctele pe talonul colector si prezinta-l la casa de marcat impreuna cu produsul dorit pana la data de 23 august 2017.
Accepta provocarea Tefal si incearca noul concept revolutionar Ingenio – experienta unui gatit exquisite
Pentru ca totul sa iasa perfect, lasa-te inspirat de Jamila Cuisine, star endorser-ul campaniei Carrefour – Tefal Ingenio. Recomandarea Jamilei pentru o vara delicioasa? Musaca de vinete preparata in tigaile Ingenio, cu maner inteligent.

un singur maner poate fi folosit pentru toate cratitele si tigaile din gama Tefal Ingenio.

Uita de disconfortul creat de manerele incomode, care nu pot fi introduse in cuptor sau care nu incap in dulap si descopera Tefal Ingenio. Sigur si robust, acesta poate sustine o greutate de pana la 10 kg, fiind extrem de solid si avand o garantie de 10 ani. Mai mult, un singur maner poate fi folosit pentru toate cratitele si tigaile din gama Ingenio.
Utilizeaza vasele Ingenio in cuptor sau pe plita, fara restrictii privind temperatura, si foloseste-le asa cum iti doresti: ca tigaie, vas de cuptor sau caserola. Oricum ai bucatari, rezultatele sunt intotdeauna aceleasi : P-E-R-F-E-C-T-E. In plus, acum ai mai mult spatiu de depozitare, deoarece vasele Ingenio sunt compacte, fiind foarte usor de stivuit.
Inovatia este in ADN-ul nostru, tocmai de aceea vasele de gatit Ingenio vin cu tehnologia unica si patentata Thermo-Spot! Lasa-te pe mana profesionistului! Thermo-Spot-ul te anunta cand tigaia atinge temperatura optima pentru a incepe sa gatesti.

Simple. Ingenioase. Versatile – The magic of Tefal Ingenio.

Pentru mai multe informatii viziteaza tefal.ro.

Foto: PR

Daca ti-a placut acest articol descopera si: High Speed Blender de la Tefal pentru o vara sanatoasa