ParkLake

ParkLake Shopping Center marcheaza sarbatorile pascale prin campania “Este in natura ta sa faci surprize de Paste”. Intre 7 si 14 aprilie, „zanele primaverii” vor imparti bucurestenilor 4.000 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 200.000 de lei.

Campanie de vouchere

Intre 7 si 14 aprilie, „zanele primaverii” vor imparti 4.000 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 200.000 de lei. Bucurestenii care se intalnesc cu zanele ParkLake in aceasta perioada primesc garantat un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei, care poate fi utilizat in peste 120 de magazine partenere din centrul comercial. Lista magazinelor participante in campanie poate fi accesata pe www.parklake.ro.

Campania “Este in natura ta sa faci surprize de Paste” marcheaza sezonul cumparaturilor de primavara la ParkLake. Voucherele sunt valabile intre 20 aprilie si 30 mai, perioada in care centrul comercial isi intampina vizitatorii cu numeroase surprize si oferte speciale.

Labirintul ParkLake

In asteptarea Iepurasului de Paste, ParkLake ii invita atat pe cei mici, cat si pe cei mari sa-si testeze orientarea si perspicacitatea intr-un labirint tematic plin de surprize. Persoanele care trec pragul centrului comercial intre 5 si 15 aprilie sunt asteptate sa se aventureze in labirint pentru a castiga premii instant.

Dupa ce parcurg traseul, curajosii isi pot pune o dorinta la automatul de Paste, situat la iesirea din labirint. Participantii vor fi rasplatiti cu premii constand in vouchere, jucarii si dulciuri. Peste 1.500 de premii sunt oferite de magazinele partenere: Brands for Kids, Caramel, Carolina Boix, Claire’s, Coccodrillo, Corner Tree Café, Desigual, Douglas, Garkony, Gatta, Gerovital, GETT’s ColorBar, Gherasos, Gloria Jeans, Handsome Monk, Forever Green, Hervis, Lanidor, Lego, Luxury Gifts, Macho Piciu, Magnolia, Maxi Toys, McDonald’s, Melkior, Okaidi, Oni’s Accessories, Optiplaza, Parfois, Paul, Pepper, Play Park, Second Cup, Sephora, Sofiaman, Springfield, Swarovski Women’ Secret, World Class, Yamamay, Za-Za.

Labirintul poate fi explorat in Main Square de miercuri pana vineri intre 18:00 si 21:00, iar sambata si duminica, in intervalul orar 14:00-21:00. Sambata, 15 aprilie, labirintul poate fi parcurs intre orele 14:00-20:00.

Targ de Paste la ParkLake

In perioada 5-15 aprilie, bucurestenii sunt asteptati la Targul de Paste cu delicii si traditii. Cei care trec pragul centrului comercial intre orele 10:00 si 22:00 pot achizitiona bunatati traditionale, cadouri si decoratiuni de sarbatoare. Evenimentul va avea loc la parterul ParkLake, in zona intrarii Starbucks si Second Cup.

Ateliere tematice pentru copii

In paralel, ParkLake Shopping Center organizeaza o serie de ateliere tematice pentru copiii care vor sa-l intampine pe Iepuras cum se cuvine. Cei mici vor participa la ateliere de incondeiat oua de Paste si isi vor confectiona propriile accesorii tematice. Evenimentele vor avea loc in Main Square (la parterul ParkLake) cu acces gratuit, intre 5 si 15 aprilie, de miercuri pana vineri intre 18:00 si 20:00, iar sambata si duminica, in intervalul orar 14:00-20:00.

Eveniment de constructie Ou LEGO

Copiii sunt asteptati la ParkLake in 8 si 9 aprilie, intre orele 12:00 si 20:00, sa decoreze un Ou urias LEGO si sa creeze decoratiuni pascale din caramizi LEGO. Evenimentul se va desfasura la etajul 1, in zona magazinelor pentru copii, iar accesul este gratuit.

Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicatia de mobil ParkLake.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.