Salvatore Ferragamo

Fiecare anotimp are un farmec aparte si, prin urmare, una sau mai multe arome preferate care ne indeamna la visare. Primavara, insa, are ceva aparte. Sa fie esentele florale cele care ne atrag in jocuri olfactive sau ideea ca pasim in sezonul cald – pana la urma, ce mai conteaza? E important sa ne bucuram de aromele noului sezon, care celebreaza feminitatea si traditiile toscane din noua colectie de parfumuri Salvatore Ferragamo Quintessential Collection.

Salvatore Ferragamo

Vrei sa descoperi ce mai e nou pe piata in materie de parfumuri sau sa te rasfeti pe tine ori pe cei dragi cu cadouri aromate? Avem o veste buna! Incepand cu luna martie, descopera in exclusivitate in magazinele Douglas Baneasa Shopping City, Douglas Afi Palace Cotroceni si magazinul online douglas.ro colectia de parfumuri de nisa a brandului italian Salvatore Ferragamo.

Salvatore Ferragamo

Toscana, cu frumusetile si traditiile sale, a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru Salvatore Ferragamo, locul unde visele si visurile sale au devenit realitate. Toscana este adesea descrisa ca Eden-ul italian datorita peisajelor sale frumoase, oraselor minunate si comorilor de arta unica. Inspirat de acest Eden italian, Ferragamo introduce o colectie de parfumuri de lux.

Salvatore Ferragamo

Cele mai noi lansari ale primaverii: parfumurile Salvatore Ferragamo iti rasfata simturile

Tuscan Soul Quintessential este chintesenta unor poezii olfactive, o cale parfumata, emotionala si simbolica pentru a celebra frumusetea, mai ales ca traditiile si miresmele specifice dau Toscanei un amestec unic de autenticitate si eleganta.

Salvatore Ferragamo

Tuscan Scent Quintessential- calitatea, creativitatea, atentia la detalii si maiestria sunt valorile distinctive ale casei Salvatore Ferragamo. Devotamentul fata de aceste valori aduce la viata adevarate capodopere si astfel Salvatore Ferragamo dezvaluie Tuscan Scent Quintessential, o colectie somptuoasa care exploreaza caile olfactive si senzoriale prin cele mai intense arome ale Toscanei.

Salvatore Ferragamo

Citeste si: Rujurile de primavara: ce se poarta in acest sezon la petreceri.

Foto: PR