De obicei, la „The Ellen DeGeneres Show“, emisiunea care ii si poarta numele celebrei prezentatoare, vedeta aduce zambetul pe chipul celor care o urmaresc. Este vesela, plina de viata, cu un simt fin al ironiei si foarte curajoasa in declaratiile ei. Insa Ellen a lasat sa se vada si latura ei sensibila ieri, cand i-a fost acordata o distinctie speciala de Presedintele Barack Obama. Afla de ce a plans Ellen DeGeneres la Casa Alba!

Ellen DeGeneres s-a aflat pe lista cu celebritatile premiate de Barack Obama cu Medalia Prezidentiala a Libertatii. Aceasta distinctie speciala este cea mai mare onoare pe care o poate primi un civil din America, o recunoastere a contributiei persoanei respective la mentinerea pacii in lume, la promovarea culturii, dar si in alte domenii de interes, scrie people.com.
Mai multe personalitati si vedete au fost decorate in cadrul ceremoniei de la Casa Alba, iar printre ele se numara Robert De Niro, Tom Hanks, Michael Jordan, Diana Ross, Bill si Melinda Gates, Lorne Michaels, Robert Redford si Bruce Springsteen.

Discursul presedintelui a emotionat-o pe Ellen DeGeneres

Lacrimile au aparut pe chipul prezentatoarei Ellen DeGeneres chiar inainte sa i se inmaneze premiul, cand presedintele american, care a fost deseori invitat in emisiunea ei, a stat langa ea cand i s-a facut prezentarea: „ In cariera sa de trei decenii, Ellen DeGeneres a ridicat spiritele noastre si a adus bucurie in viata noastra ca un comedian, actor si vedeta de televiziune. Cu fiecare rol, ea ne aminteste ca trebuie sa fim buni unii cu altii si trebuie sa tratam oamenii asa cum fiecare dintre noi vrea sa fie tratat. In momentele cruciale, curajul si sinceritatea ei au ajutat la schimbarea mintilor si inimilor a milioane de americani, accelerand unitatea natiunii noastre, egalitatea si toleranta“.

La un moment dat, in timpul discursului, Barack Obama a imbratisat-o si a incercat sa o incurajeze. Ellen DeGeneres, in varsta de 58 de ani, a fost felicitata de mai multe ori de celebrul politician, inainte ca acesta sa ii ofere medalia. Dupa ce a acceptat aceasta distinctie, ea a primit o imbratisare din partea lui Obama, care a si pupat-o pe obraz, inainte ca ea sa se intoarca la locul ei, langa actorul Robert De Niro.

Peripetiile traite de prezentatoare inainte de eveniment

Gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show“ aproape ca era sa rateze ceremonia pentru ca si-a uitat acasa buletinul si astfel i-a fost interzis accesul in Casa Alba. Ea a scris pe un cont de socializare: „Nu m-au lasat inca in Casa Alba pentru ca mi-am uitat Cartea de identitate. #NuGlumesc“.


Dupa ce a reusit sa intre, ea a scris din nou: „Am intrat“, iar mai tarziu a adaugat: „Barack Obama tocmai mi-a dat #MedaliaLibertatii. Sper sa foloseasca pe post de ID. Nu am idee cum o sa ajung acasa“.

Citeste si: Barack si Michelle Obama. De ce sunt un cuplu cool?

Foto: Guliver/Instagram