Celebra fotografa Annie Leibovitz a surprins  cea mai frumoasa imagine cu Mark Zuckerberg si sotia lui insarcinata.

Cei doi vor avea o fetita! Considerata unul dintre cele mai intime momente dintre co-fondatorul Facebook si Priscilla Chan, fotografia in care apar viitorii parinti este favorita CEO-ului site-ului de socializare.

mark zuckerberg si sotia lui

“Este o imagine uluitoare a Priscillei”, a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook. “Iubesc expresia de pe chipul ei: puternica si, totusi iubitoare, gata mereu sa-i ajute pe ceilalti. Multumesc Annie Leibovitz pentru ca i-ai surprins spiritul atat de bine”, a scris Mark.

Fotografia a fost realizata la un eveniment monden care a avut loc, in octombrie, in San Francisco, la Yerba Buena Center for the Arts. Acolo, in culise, Leibovitz a amplasat un studio foto, unde a invitat o serie de personalitati din tehnologie, afaceri si media, carora le-a realizat portrete fotografice.

Ajuns pe scena alaturi de cercetatorul Michael Abrash, conducatorul echipei care a lansat celebrfii ochelari Oculus VR, Zuckerberg a marturisit ca spera ca primii pasi pe care ii va face fetita lui inca nenascuta sa fie difuzati in timp real in realitatea virtuala. “Pentru ca intreaga familie sa se bucure din plin de acest moment”, spune el.

Mark Zuckerberg si sotia lui, o viata pe Facebook

Mark Zuckerberg si sotia lui, Cilla

Ce-i drept, intreaga viata a lui Zuckerberg s-a desfasurat pe Facebook. Co-fondatorul Facebook anunta, in august, ca el si sotia lui – cei doi s-au casatorit in 2012 -, medicul de origine chineza Priscilla Chan, vor deveni, parintii unei fetite. Asta, dupa ce partenera lui trecuse deja prin trauma pierderii unor sarcini.

Mark Zuckerberg si sotia lui, casatoriti din anul 2012, au mai incercat sa aiba copii, insa primele trei sarcini nu au putut fi duse la bun sfarsit, a mai scris Zuckerberg, in varsta de 31 de ani, pe Facebook.

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi, si au avut o relatie de peste zece ani inainte de a se casatori.

Potrivit publicatiei Forbes, Mark Zuckerberg ocupa pozitia a 16-a in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, in acest an, avand o avere estimata la 33,4 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,35 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, fapt care inseamna ca aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel mondial foloseste aceasta platforma macar o data pe luna, dupa cum relata la sfarsitul lunii octombrie 2014 publicatia The Wall Street Journal.

Foto: Facebook