reguli de stil

Daca doresti sa iti pastrezi garderoba impecabila iar stilul tau personal sa devina tot mai coerent, trebuie sa tii cont de cateva reguli de stil valabile si in 2016! Nu sunt nici stricte si nici greu de implementat.

Desi poti incalca cate reguli de stil iti doresti, trebuie sa stii ca o garderoba organizata si un stil personal coerent nu pot exista fara sa respecti termenii si conditiile impuse de moda actuala. Ultimii ani au fost din cale afara de permisivi iar lista cu reguli de stil pe care NU trebuie sa le incalci a devenit tot mai scurta.

reguli de stil

Cateva reguli de stil din 2015, deloc stricte, raman valabile si la anul. Daca le vei respecta in continuare vei fi scutita de nenumarate batai de cap!

Reguli de stil esentiale pentru o imagine personala coerenta

1. Sacoul de dama e un must!

Poti spune ca un sacou de dama te va salva din multe situatii neplacute si crize de inspiratie nepoftite. Cu toate astea, trebuie sa stii ca este recomandat sa ai in garderoba macar trei sacouri de dama, indiferent ca este vorba de cele cu doua randuri de nasturi sau sacourile tuxedo cu revere satinate.

reguli de stil
Blazer Mango, 399 lei, mango.com.

2. Camasa alba nu se demodeaza niciodata

Inlocuieste-ti periodic partea de garderoba rezervata camasilor albe. Sunt la moda in fiecare sezon, vin intr-o sumedenie de modele ultra cool & stylish si, dupa cum bine stii, le poti purta atat la birou cat si intr-o tinuta de seara sau chiar una sport casual de zi.

reguli de stil
Camasa Zara, 169 lei, zara.com.

3. Transforma cureaua in piesa de rezistenta a tinutei!

O curea poate deveni centrul de interes al tinutei tale ori de cate ori simti ca cerceii, inelul sau colierul statement nu isi mai fac treaba. Poti folosi o curea pentru a-ti sublinia talia sau pur si simplu pentru a da twist mai interesant tinutei tale.

reguli de stil
Curea Nastygal, 403 lei, nastygal.com.

Daca ai urmarit cu sfintenie moda strazii ai invatat care sunt regulile de stil la care poti apela oricand, indiferent de sezon. Afla cum si de ce trebuie sa le aplici.

Foto: zara.com, mango.com, nastygal.com.