Haute Couture Fashion Week este o adevarata poveste de dragoste atunci cand vine vorba de industria modei si rochiile de seara sau, mai bine spus, rochiile de basm. Anul acesta, renumite case de moda precum Elie Saab, Valentino, Fendi ne-au amintit ca frumusetea canoanelor clasice este cu adevarat valoroasa, in contextul actual al modei, numai cand este imbinata cu cea moderna, care nu te indeamna la nostalgie, ci la constientizarea prezentului asa cum este el.

haute couture fashion week

Anul aceasta Fendi te inspira sa te intorci la rochia de seara intr-o singura culoare electrizanta, in timp ce Valentino si-ar dori sa cochetezi mai mult cu seducatoarea nuanta rosie, dar si cu suratele ei romantice din zona rozului pastelat. Elie Saab iti aminteste ca poti fi o regina oricand ai chef. Iris Van Harpen te vrea o diva new-age cu o aura de holograma in jurul ei. Galia Lahav iti aminteste ca este perfect in regula sa crezi in basme, Jean Paul Gaultier te invata ca orice poate fi reinterpretat, chiar si rochiile de poveste, iar Chanel iti demonstreaza ca istoria va fi mereu acolo sa iti aminteasca de unde au plecat moda si stilul si unde trebuie sa ajunga.

Haute Couture Fashion Week iti aduce in fata cateva dintre cele mai memorabile creatii ale anului, care te vor face sa visezi cu ochii deschisi