Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

machiajul din serial

Machiajul din serial este o buna sursa de inspiratie. Le urmarim cu atentie povestile, ne indragostim de personaje si povestile lor, dar ne cuceresc tinutele, coafurile si machiajul!

Serena van der Woodsen, interpretata de Blake Lively, este unul dintre starurile serialului Gossip Girl. Povestea fetei bogate din Upper East Side ne-a tinut cu sufletul la gura. Totusi daca exista ceva de-a dreptul remarcabil la acest personaj, acelea sunt tinutele. Un par blond, superb, machiajul din serial, natural se asortau perfect cu hainele impecabile pe care Serena le purta.

machiajul din serial

Atitudinea relaxata era ingredientul de care Serena avea nevoie pentru a face tinutele ei remarcabile. In serialul Gossip Girl, Serena van der Woodsen purta machiaje de zi simple, cat mai luminoase si naturale.

Ochii albastrii sunt machiati cu o culoare deschisa, portocaliu piersica si iluminati cu alb. Eyelinerul negru ajuta la conturarea si definirea formei ochilor, iar genele sunt alungite cu mascara.

In machiajul din serial, la categoria sprancene s-a optat pentru un look cat mai natural. Buzele intr-o nuanta calda si prietenoasa de roz ofera prospetime machiajului. Un blush piersica ii scoate pometii in evidenta, iar cu ajutorul iluminatorului fata ii este conturata perfect. Putem spune ca, acesta este un machiaj de dimineata perfect!

Cum sa realizezi machiajul din serial al lui Blake Lively?

machiajul din serial
Fard de pleoape Colorful, Sephora – 48 lei

1

Foloseste un fard de pleoape deschis la culoare. Incearca o nuanta cat mai apropiata de cea a pielii tale, pentru un aspect cat mai natural. Poti opta atat pentru o nuanta mata, cat si pentru una sidefata daca iti doresti mai multa luminozitate. Daca iti doresti un aspect si mai natural, aplica fardul cu o pensula!

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8