subiecte de discutie periculoase in cuplu

Anumite subiecte de discutie sunt sensibile. Nu le poti aduce intr-o conversatie oricand si oricum. Trebuie sa astepti momentul potrivit si sa te asiguri ca folosesti o abordare potrivita. Altfel se pot transforma in motive de despartire!

De ce dispar tipii dupa doar cateva zile de la primele intalniri? Dragelor, probabil o anumita actiune sau anumite subiecte de discutie au atras acest deznodamant nefericit.

Pe galtime.com am descoperit cateva dintre semnalele de alarma care-i fac pe multi tipi s-o lase mai moale in relatie si sa considere ca nu esti tocmai femeia potrivita pentru ei.

Discutia despre fostii iubiti

Fosti iubiti vor aparea inevitabil intr-o conversatie. Si din punctul nostru de vedere, ar trebui sa fie clar perceputi ca fosti. E sanatos si informativ sa povestesti la un moment dat noului iubit de ce nu a functionat relatia ta anterioara. Poti afla multe despre un om in functie de felul in care vorbeste despre fostul partener. Dar in momentul in care este evident ca este inca “prins” in acea relatie sau ca este agresiv cand discuta despre ea atunci e clar ca nu a trecut cu adevarat peste. Iar daca si tu te numeri printre aceste cazuri ar trebui sa faci ceva inainte de a-ti pune in pericol actuala relatie.

Discutia despre copil face parte din categoria acelor subiect de discutie… sensibile

Sigur, e perfect rezonabil sa-ti doresti copii. Dar niciun tip nu vrea sa fie vazut ca un posibil tata inca de la inceputul unei relatii. Risti sa fii catalogata drept “disperata” daca aduci acest subiect prea curand in discutie. Chiar daca te gandesti la copii, pastreaza acest amanunt pentru tine.

Intalnirea cu parintii

Prezentarea parintilor este un pas important in orice relatie. Nimic nu evidentiaza mai clar ca este o relatie serioasa decat intalnirea cu ai lui. Insa nu trebuie sa fortezi tu aceasta intalnire. Initiativa ar trebui sa-i apartina cand e vorba de parintii lui. Iar daca vrei sa-l prezinti alor tai, asigura-te ca gasesti un context potrivit, precum ziua ta de nastere sau o sarbatoare importanta.

Incerci sa detii controlul

Unii oameni nu se pot abtine sa nu faca asta. Ei trebuie sa gestioneze orice situatie. Iar acest comportament este respins de obicei de barbati. Nu incerca sa-l imbraci cum vrei tu, sa-i spui ce sa manance, sa-l trimiti la sala ca sa faca sport sau sa incerci sa-i obtii un loc de munca mai bun. Ai inceput sa iesi cu el asa cum era. Atunci accepta-l sau mergi mai departe. Nu trebuie sa cazi in capcana: “Ar fi perfect, daca l-as putea schimba in…”.

Ii impartasesti momente din istoria ta sexuala prea devreme

Discutiile despre relatiile amoroase anterioare sunt subiecte de discutie delicate. Aceasta conversatie poate fi incomoda pentru majoritatea partenerilor pe termen lung. Asa ca e foarte ciudat sa-i pui pe tava istoria ta sexuala dupa doar cateva zile. Este normal sa aveti la un moment dat aceasta discutie, dar ea trebuie tratata cu grija. Si orice ai face, daca nu intreaba el ceva concret, atunci nu oferi detalii intime pe care probabil nu-si doreste sa le auda. Altfel sunt sanse mari sa te trezesti ca nu-ti mai raspunde la telefon. Niciodata.

Citeste si: “Te-a parasit fara motiv? 3 cauze secrete”!

Foto: iStockphoto