Cele 5 motive pentru care femeile nu mai au incredere in barbati

Nu mai este o noutate faptul ca femeile nu mai au incredere in barbati, iar acest lucru se intampla din simplul motiv ca au avut parte de experiente neplacute in trecut. Foarte multe situatii si conversatii au contribuit la sentimentul de respingere pe care il au cele mai multe femei cand vine vorba de o noua cucerire, scrie elcrema.com.

Femeile nu mai au incredere in barbati, iar acest lucru este un adevar. Motivele pentru care au ajuns in aceasta situatie sunt situatiile neplacute cu care s-au confruntat in trecut, dezamagirile in dragoste, intalnirile esuate sau problemele care au aparut odata cu o noua cucerire.

Femeile au nevoie de un barbat sincer pentru a capata incredere in el si in relatie, dar cele mai multe au avut de-a face cu barbati egoisti, infideli si mincinosi.

Cele 5 motive pentru care femeile nu mai au incredere in barbati

1. Barbatii au tendinta sa fie infideli

Sa gasesti un barbat fidel in ziua de azi este ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. Oricat de neplacut suna, acest lucru este cat se poate de adevarat. Barbatii au tendinta sa calce stramb chiar si atunci cand sunt implicati intr-o relatie de cativa ani. Sinceritatea nu este punctul lor forte si foarte putini dintre ei reusesc sa fie 100% fideli fata de partenera de cuplu.

2. Experientele din trecut si-au pus amprenta asupra lor

Femeile au tendinta sa traiasca destul de mult in trecut si orice experienta neplacuta le face sa creada ca vor suferi din nou. Odata ce inima le-a fost ranita, ele reusesc cu greu sa isi refaca viata si sa se indragosteasca de un barbat nou. Inceteaza sa mai aiba incredere in tot ce aud si considera ca orice barbat le poate rani sentimentele.

3. Nu au avut puterea sa iubeasca cu adevarat un barbat

Cele mai multe femei se confrunta cu relatii in care au de suferit, iar barbatii alaturi de care si-au petrecut o mare parte din timp nu le-a oferit dragoste si incredere. Pentru a iubi cu adevarat un barbat, femeile au nevoie de foarte multe confirmari, au nevoie de atentie, au nevoie de afectiune si vor sa simta ca au o conexiune adevarata cu partenerul de cuplu.

4. Prietenii pe care ii are un barbat spun multe despre el

Daca un barbat are in cercul sau prieteni care insala mereu si care au gesturi neadecvate, femeile au tendinta sa creada ca aceste comportamente pot fi imitate destul de usor. Femeile nu mai au incredere in barbati, iar acest lucru se intampla din simplul motiv ca ei au tendinta sa urmeze exemplul prietenilor sau colegilor de serviciu si sa cedeze tentatiilor de moment.

5. Au intalnit barbati care nu au fost onesti

Onestitatea este o calitate pe care nu multe persoane o au, iar unele femei au avut parte de experiente neplacute cu barbati care le-au mintit la fiecare pas. Femeile nu mai au incredere in barbati, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca au avut parte de experiente mai putin placute sau au avut de-a face cu barbati care nu au putut sa se exprime deschis in fata lor.

Citeste si: Beneficiile unei relatii – de ce barbatii sunt mai castigati decat femeile!

Foto: Guliver