ce sa nu faci la prima intalnire cuplu dragoste

Prima impresie conteaza enorm intotdeauna, cu atat mai mult la o prima intalnire! Daca vrei sa-ti impresionezi partenerul si sa-l faci sa te mai caute si a doua oara, in niciun caz nu face urmatoarele sase greseli! Iata ce sa nu faci la prima intalnire.

Intre voi se simte atractie fizica, aveti multe subiecte de discutat, pareri de impartasit – prima intalnire cu un tip ar trebui sa fie placuta si sa te faca sa te simti bine. Totusi, daca nu esti atenta, poti lasa cateva obiceiuri proaste sa-ti puna bete in roate si sa-l indeparteze pe posibilul viitor iubit. Editorii de la yourtango.com iti spun ce sa nu faci la prima intalnire.

Ce sa nu faci la prima intalnire: greselile care o pot ruina

Ce sa nu faci la prima intalnire – 1. Esti dependenta de telefon. Sa recunoastem: toate folosim telefoanele mobile mai mult decat ar trebui, dar atunci cand esti la o intalnire, e bine sa renunti la acest obicei. Nu e politicos sa “butonezi” telefonul cat partenerul tau iti povesteste ceva! Si daca vede ca nu esti interesata de ceea ce spune, s-ar putea sa nu mai existe o a doua intalnire!

Ce sa nu faci la prima intalnire – 2. Iti dai check-in in locul in care ati ajuns. Sa anunti pe toata lumea de pe Facebook cand ai prima intalnire cu un barbat undeva nu e cea mai buna idee. Cand faci acest lucru, trebuie sa iti asumi ca prietenii tai de pe Facebook, si poate si ai lui, vor afla unde sunteti si, parca, prima intalnire trebuie sa fie privata si intima, nu? In plus, daca faci asta fara ca el sa stie, s-ar putea sa nu i se para o idee prea buna si, astfel, sa creezi conflicte chiar de la prima intalnire.

Ce sa nu faci la prima intalnire – 3. Ii povestesti despre fostul iubit. Poate ca fostul iubit te-a ranit si nu vrei sa mai auzi niciodata de el. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i povestesti actualului tip cu care iesi toata povestea cap-coada de la prima intalnire! Acesta poate presupune ca inca nu ai depasit vechea relatie! Si, mai rau, ca nu te intereseaza deloc persoana lui, ci doar ai nevoie de un umar pe care sa plangi!

Ce sa nu faci la prima intalnire – 4. Vorbesti doar despre tine. Indiferent de cat de interesat este barbatul cu care ai iesit ca sa te cunoasca, daca vorbesti non-stop despre tine, il vei speria sau il vei plictisi. Nu e nimic rau in a povesti despre tine – doar tipul e interesat sa te cunoasca – dar incearca sa nu exagerezi cu detaliile! Putin mister nu strica! In plus, trebui sa-l asculti si pe el: intereseaza-te ce ii face placere si gandes-te cum ai putea sa-l surprinzi la intalnirile viitoare!

Ce sa nu faci la prima intalnire – 5. Vorbesti prea mult despre copii. Poate ca iti doresti un copil, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i spui partenerului tau de la prima intalnire ca abia astepti sa devii mama. Daca intalnirile voastre decurg bine, va veni si momentul potrivit pentru o asemenea discutie.

Foto: Guliver