cum stii ca partenerul tau vrea doar sex

Cum stii ca partenerul tau vrea doar sex si ce il da de gol atunci cand vine vorba de relatia de cuplu? Descopera la ce semne sa fii atenta in comportamentul partenerului tau de cuplu. Vezi daca te iubeste sau doar te foloseste pentru sex, conform celor de la Elite Daily.

In calitate de adult, ai folosit si ai fost folosita in relatii de cuplu. Pentru un statut social, pentru a-l valida pe cel de langa tine. Pentru sex. Insa, stii sa-ti dai seama daca iubitul este interesat de cine esti sau te vrea doar ca experienta sexuala?

Sigur, cateodata si tu iti doresti doar o noapte de distractie sau doar o relatie bazata pe sex, insa daca tu iti doresti o relatie de lunga durata bazata pe iubire si respect, iar partenerul tau te foloseste doar la sex, atunci doare.

Deci, ca sa nu mai doara ca nu exista reciprocitate, iata cum stii ca partenerul tau vrea doar sex! Descopera semnele care ar trebui sa te faca sa fugi si sa cauti iubirea pe care o meriti.

  • Daca iti spune ca te iubeste imediat, iata cum stii ca partenerul tau vrea doar sex

Ti se pare ca e serios daca iti spune “iubita” dupa prima intalnire si daca dupa a doua iti marturiseste iubirea? Atentie daca fuge de orice responsabilitati de iubit, insa se foloseste cel mai placut beneficiu: sexul!

Specialistii spun ca daca auzi din prima “n-am mai iubit pe nimeni asa, vom fi impreuna pentru totdeauna, te iubesc”, sa fugi!

  • Daca nu-si ia mainile de pe tine

Daca nu-si poate lua mainile de pe tine, e semn rau. Vrea sa te sarute, sa te mangaie si iti sopteste ca abia asteapta sa va dezbracati? Iata cum stii ca partenerul tau vrea doar sex!

Daca doar iti face avansuri si discutiile sunt doar despre dormitoare, nu e o joaca sau un flirt. E o relatie pur sexuala. Spune-i sa inceteze si vei vedea ca se va bosumfla. Si daca nu mai intiaza conexiunea cu tine (prin discutii de data asta) intentiile sunt clare!

  • Cum stii ca partenerul tau vrea doar sex? Nu-l intereseaza nimic despre tine

Fie e interesat de tine, fie nu. Daca, de fiecare data cand povestesti ceva despre viata ta sau despre preferintele tale, se uita in alta parte sau schimba subiectul, nu e interesat sa aveti o relatie serioasa.

E posibil ca doar chimia sexuala sa fie lucrul vostru comun. Nu fi dezamagita, n-a fost sa fie!

  • Te face sa te simti vinovata sau rusinata

Ai avut senzatia ca trebuie sa faci sex cu el ca sa il faci fericit? Ca asta e partea definitorie in relatia voastra? Daaa, acela e semn ca barbatul acesta nu e interesat de tine.

E o forma de manipulare si aceasta iar tu ai cazut victima. Tipul care reuseste sa te determine sa faci sex cu el, “de mila, de sila”, e tot tipul care te face sa te simti vinovata daca nu vei ceda avansurilor lui.

  • Iata cum stii ca partenerul tau vrea doar sex: nu are stima de sine

Cum stii ca partenerul tau vrea doar sex? O concluzie a faptului ca barbatul este imatur si ca nu are viata aranjata este faptul ca nu e dispus sa ofere si sa primeasca altceva decat sex.

Daca nu se cunoaste, sansele sa te cunoasca pe tine sunt slabe. Ca sa poti sa iubesti, trebuie sa te iubesti si este un lucru esential in relatiile de cuplu. Daca nu e pasionat de ceva, daca nu tine la sanatatea lui, nu face sport si nu are job-ul dorit si banii doriti, sigur nu va putea duce responsabilitatea unei relatii mature.

  • Iti spune din start ca interesat de o relatie fizica

Desi pare evident, se pare ca multe femei nu aud asta! Uneori auzim ce vrem sa auzim si mai rau, speram cumva, undeva ca il vom schimba. Este un curent social inca din basmele cu printese sa i se spuna femeii sa isi perfecteze barbatul.

Femeile ar trebui sa nu mai traduca “nu vreau o relatie” in “perfect, sa-l domesticesc eu!”. Ele trebuie sa fie pregatite sa auda si asta. Si sa invete cum stii ca partenerul tau vrea doar sex dupa semnele mai sus amintite.

Citeste si: 5 semne ca s-a indragostit de tine si isi doreste o relatie serioasa

Foto: Gulliver