Dragostea, iubirea – cine ar putea sa gaseasca o definitie care sa cuprinda toate trairile care insotesc acest sentiment? Ar trebui sa contina file nesfarsite de emotii, fluturi in stomac, visare si cate mai cate. In cazul in care iti doresti sa (re)traiesti toate aceste stari si sa vezi cum e iubirea prin ochii altor persoane, gasesti in acest top 10 carti de dragoste cele mai frumoase opere care au subliniat diferitele aspecte ale celui mai ravnit sentiment din lume.

Top 10 carti de dragoste

Iti place sa citesti, dar nu ai timp sa mergi prin librarii? Poti comanda online aceste romane care se gasesc in top 10 carti de dragoste. Iar vestea buna e ca poti sa primesti o suma de bani inapoi pentru ca ai facut cumparaturi online de pe site-uri care gazduiesc o serie de magazine partenere, cum este si Bonusway, serviciu de cashback menit sa iti usureze experienta de shopping.

Cum functioneaza acest site? Destul de simplu. Accesezi libraria de pe care vrei sa cumperi cele mai frumoase carti cu si despre iubire, perfecte pentru vacanta, dar si pentru serile de vara, iar magazinul online plateste un comision, drept remunerare pentru atragerea cumparatorului, si Bonusway il imparte cu tine. Toata lumea are de castigat: tu primesti o parte din bani inapoi, in timp ce magazinul partener primeste un comision.

Suna prea complicat? De fapt, trebuie doar sa intri pe platforma Bonusway, te inregistrezi gratuit, accesezi magazinul dorit, achizitionezi carti, dupa care primesti o parte din bani inapoi. De exemplu, daca iti cumperi carti de pe Carturesti, magazin partener Bonusway, primesti 5% bonus dupa ce ai incheiat comanda. Vei putea retrage banii in contul tau bancar, odata ce suma bonusurilor a ajuns la 50 de lei. Iata un top 10 carti de dragoste, pe care sa le treci pe lista de lectura, si site-urile partenere Bonusway de pe care sa le cumperi, astfel incat sa primesti banii inapoi.

Top 10 carti de dragoste pe care sa le treci pe lista de lectura