Sa scrii despre Paris e ca si cum ai primi o invitatie la visare, iar sa-l vizitezi… o calatorie spre taramul iubirii, modei, artei, gurmanzilor, copilariei fara varsta. In Capitala Frantei pare ca divinitatea a presarat fara zgarcenie sclipiri de perfectiune, iar fiecare piatra, strada, monument respira istorie si te invaluie cu farmecul vremurilor demult apuse. Luand la pas acest oras incantator, am descoperit Parisul altfel, cu locuri mai putin cunoscute, dar care nu trebuie ratate!

Dupa ce le iei la pas virtual, o sa o poti face si… real! Pentru ca brutariile Paul pun in joc o calatorie la Paris!

Pentru cine nu a vizitat inca faimoasa Capitala a Frantei sau vrea sa descopere Parisul altfel, iti lansam o provocare dulce si aromata in adevaratul sens al cuvantului. O sa te “plimbam” virtual prin cateva locuri mai putin cunoscute, dar demne de vizita din Paris si iti dezvaluim apoi cum poti ajunge sa le vezi. Pretul calatoriei? O prajitura! Un Millefeuille cumparat din brutariile Paul poate fi biletul tau gratuit catre un city break pe malul Senei!

Astfel, dincolo de cele mai populare obiective turistice – turnul Eiffel, Arcul de Triumf, muzeul Luvru sau catedrala Sacre Coeur – unde te poti bucura de momente minunate, dar poti fi si sufocat de multimea permanenta de turisti, sunt in Paris cateva locuri dedicate “calatorilor profesionisti”, unde te poti bucura si de istorie, si de arhitectura, dar si de gastronomia de-li-cioa-sa in acelasi perimetru!

Parisul altfel: cele 5 locuri de vizitat cu gust de Millefeuille