Barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile? De ce?

Parerile sunt impartite. Unii spun ca barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile, altii cred ca dimpotriva. Un lucru e cert: cei care gatesc o fac din pasiune, nu din obligatie! Si acesta poate fi principalul motiv pentru care, cand intra in bucatarie, fac lucruri magice!

Stii si tu: se considera ca barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile. Dar stii si de ce? Cei de la Boldsky.com au pus cap la cap niste motive care te-ar putea uimi. Unii barbati par sa fie facuti pentru a deveni bucatari chefi. Altii gatesc doar din pasiune, acasa.

Principalul motiv pentru care barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile este ca le place sa experimenteze cu ce au in bucatarie. Femeile nu prea fac acest lucru si, de obicei, urmeaza o reteta intocmai, pentru ca sunt perfectioniste.

6 motive pentru care barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile

1. Pentru ca gatesc din cand in cand

Unul dintre cele mai des intalnite motive pentru care se spune ca barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile este ca ei gatesc, de obicei, doar din cand in cand. Pentru ei e un hobby, nu o obligatie. Si, in aceste conditii, isi permit sa aleaga un fel de mancare mai special si sa aloce mult timp pregatirii mancarii.

2. Privesc gatitul ca pe o arta

Unii dintre barbati se raporteaza la gatit ca la o arta, nu ca la o treaba. De aceea, acesti barbati gatesc mai bine decat partenerele lor, de obicei.

3. La plac provocarile

Barbatii au un ego foarte dezvoltat. Iar asta ii ajuta in bucatarie! De ce? Pentru ca atunci cand fac mancare e ca si cum isi provoaca partenerele la un duel in bucatarie. Iar determinarea face mancarea sa fie mai buna.

4. Ii ajuta faptul ca experimenteaza

Barbatii sunt bucatari mai buni decat femeile pentru ca le place sa faca experimente cu ingredientele. Si, de multe ori, chiar daca fac pentru prima oara o reteta, curajul ii ajuta sa reuseasca!

5. Dorinta de a hrani pe toata lumea

Exista unii barbati care fac din gatit un hobby. Le place sa gateasca si sa le dea altora sa manance, dar mai ales sa primeasca complimente de la femei!

6. Regula de aur

Calea catre inima unui barbat trece prin stomac, se spune. Calea catre inima unei femei este sa o impresionezi, se mai spune. Un barbat care poate impresiona o femeie prin felul in care gateste e foarte sexy!

FOTO: Guliver

Citeste si: Cum sa obtii tot ce vrei de la un barbat.