toti barbatii buni sunt luati

Iti doresti o relatie, ai fost la intalniri si poate nu ai avut cele mai placute experiente sau cele mai reusite interactiuni. Te uiti in jur la prietenele tale si vezi ca sunt in relatii frumoase – cel putin, din afara, asa par! Invariabil, trebuie sa existe o explicatie, iar  cea care ti se pare cea mai plauzibila pentru faptul ca tu esti singura este ca toti barbatii buni sunt deja “luati”! Oare asa sa fie?

Daca pleci la drum cu gandul ca toti barbatii buni sunt deja “luati”, cu siguranta vei gasi toate argumentele ca parerea sa devina convingere! Sunt doua aspecte de analizat aici.

Primul aspect: presupunerea ca unii dintre cei care sunt deja intr-o relatie sau casatoriti sunt “buni”.

Barbatii “buni” par astfel pentru ca asa ii vad sau asa vor sa-i vada femeile de langa ei. Atunci cand stai langa cineva, sanatos este sa-i vezi intai partile bune, iar pe cele mai putin bune sa le accepti ca atare si sa scoti ce-i mai bun din situatie pentru tine.

Dar daca acel barbat “bun” s-ar elibera peste noapte? L-ai vrea alaturi de tine? Sau, dintr-o data, ai incepe sa-i vezi si lui defectele? Sau atunci ar veni cu bagaje mult prea “grele” pentru tine? Sau te gandesti ca daca nu a rezistat in acea relatie inseamna, totusi, ca nu este atat de bun pe cat ai presupus tu?

Al doilea aspect de luat in calcul este ca au  disparut de pe fata pamantului toti barbatii “buni”.

De ce nu ar putea fi valabila si ideea ca au disparut de pe pamant toate femeile “bune”? Totusi,  concluzia ca nu mai exista persoane single “bune” pe pamant pare destul de dura si fara speranta. Cu siguranta, exista o multime de barbati “buni” in jur, singuri, important este sa vezi acea parte buna din ei!

Cum ar fi daca ai inlocui acesta presupunere cu ideea ca exista cel putin un barbat bun in lumea aceasta, dar ca nu l-ai cunoscut tu inca? Si ca este foarte posibil sa fie urmatorul barbat singur de care te lovesti? Este o conceptie mult mai sanatoasa, care iti va deschide “mintea” spre pozitivism si noi sanse!

Foto: StockSnap.io

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole utile!